Építész Tervező Stúdió - Architektus 2000

építész tervező referenciaépítész tervező - minden, ami építészetúj épületek tervezése építész tervezőépítész tervező új épületekmeglévő épületek átalakítása építész tervezőönkormányzati pályázatok építész tervezőépítész tervező

A stúdiónk


Ez a munkamódszer nagy fokú összehangoltságot és egyben költséghatékonyságot jelent, amit Megbízóink árajánlatunkban is tetten érhetnek. A tervezés folyamata során a Megbízóval folytatott egyeztetésekhez, tárgyalásokhoz szükség esetén az internet nyújtotta lehetőségeket is felhasználjuk az adattovábbításhoz, kapcsolattartáshoz, egyeztetéshez, elektronikus ügyintézéshez, illetve amennyiben a megbízó kéri, építész tervező vagy társtervezői konzultációra akár házhoz is megyünk.

Építészeti Stúdiónk Budapest XXII. kerületében, Budafok legszebb részén, Budatétény családi házakkal tarkított övezetében helyezkedik el és minden eszközzel rendelkezik a hatékony és innovatív építészeti és műszaki tervezés megvalósításához. Állandó létszámunk jelenleg négy fő, aminek segítségével az építészeti, a tartószerkezeti és a gépészeti tervezési és szakértői munkarészeket házon belül, nagy hatékonysággal tudjuk megoldani, a többi részfeladatot ugyanakkor jól bevált, évek óta olajozottan működő kapcsolatainkon keresztül, külső munkatársainkkal tudjuk együtt végezni. Az egyes project-eket az építész tervező irányítása mellett a mindig csak a feladathoz szükséges társtervezők és szakérők bevonásával hajtjuk végre.