Építész Tervező Stúdió - Architektus 2000

építész tervező referenciaépítész tervező - minden, ami építészetúj épületek tervezése építész tervezőépítész tervező új épületekmeglévő épületek átalakítása építész tervezőönkormányzati pályázatok építész tervezőépítész tervező

Cégünkről


Udvarhelyi ZsoltÉpítészeti Stúdiónk, 2000. január 1-én alakult Budapesten, Budafokon. Az alapító Udvarhelyi Zsolt építész tervező 1997-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME). Tevékenységünk teljes körű építészeti-műszaki tervezés, a tervezési program megfogalmazásától akár az épület kivitelezésének műszaki felügyeletéig nem csak Budapesten, hanem országszerte is.

Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése érdekében mind az építészeti, mind a gépész-, villamos-, tartószerkezeti-, kertészmérnöki-, belső építészeti tervezést és talajmechanikai-, geodéziai, geológiai felmérést teljes mértékben számítógéppel végezzük. Az adatok digitális rögzítése és feldolgozása nem csak a rendkívül pontos, az építész tervező és a társtervezők, szakértők közötti gondosan összehangolt, igényes munkát teszi lehetővé, hanem az energia- és költség hatékonyságot is.

A háromdimenziós számítógépes modellezés segítségével elérhetővé vált, hogy ügyfeleink számára a megszokott fekete-fehér mérnöki tervrajzok mellett az építész tervező valósághű látványterveken, térbeli metszeteken, sőt esetenként videofilmen is bemutassa a tervezett épületet. Ezzel a technológiával arra is lehetősége nyílik, hogy a részletgazdag és valósághű digitális modellen bemutatott épületen a teljes tervezési folyamat közben a Megbízók igényei szerint további módosításokat eszközöljünk.

Építészeti szemléletünket olyan, a környezetet is védő ökologikus tervezési módszer jellemzi, ami energiahatékonysággal, a napenergia passzív és aktív hasznosításával és környezetbarát, helyi anyagok használatával a fenntarthatóságot is biztosítják. Épületeink, a felhasználói igények messzemenő figyelembe vétele mellett örök építészeti és emberi értékeket  is igyekeznek kifejezni.