Építész Tervező Stúdió - Architektus 2000

építész tervező referenciaépítész tervező - minden, ami építészetúj épületek tervezése építész tervezőépítész tervező új épületekmeglévő épületek átalakítása építész tervezőönkormányzati pályázatok építész tervezőépítész tervező

ÖNKORMÁNYZATI PÁLYÁZATOK


Architektus 2000 Építészeti Stúdió - Önkormányzati pályázatokÉpítészeti stúdiónk több éve sikeresen dolgozik Maglód, Budaörs, Biatorbágy, Budapest Főváros és Budafok-Tétény Önkormányzatának, valamint a XXII. kerület ingatlan kezelőjének, számos közbeszerzési eljárásban, Európai Uniós pályázatban vettünk részt. Tapasztalt építész tervező, társtervező és szakértő segítségével minden, az önkormányzatok ingatlankezelése, -fejlesztése, -beruházása során felmerült problémát nagy hatékonysággal, költségkímélő módon meg tudunk oldani.

Számos nevezetes, helyi épület viseli az építész tervezők kézjegyét: a VII. utcai óvoda vadonatúj tömbje, a Kempelen Farkas Gimnázium modern, mai hangvételű látszóbeton bejárata, a XXII. kerületi Okmányiroda új kialakítása a Promontor üzletház első emeletének teljes funkcióváltásával, vagy a Rózsakerti Iskola tornacsarnokának homlokzati átépítése mind a Stúdió tervei alapján valósultak meg.

Munkánk során számos iskola, óvoda, vagy egyéb közintézmény, műemlék vagy műemlék jellegű épület utólagos hőszigetelése (mint pl. a nagy múltú és Budafok városképének meghatározó homlokzatával rendelkező Kossuth Lajos Iskola), homlokzat átépítése (Rózsakerti Iskola), részleges illetve teljes körű akadálymentesítése valósult meg a terveink alapján, de terveztünk kazánház felújítás, alternatív energiaforrásra kapcsolódás vagy nyílászáró csere útján történő energetikai korszerűsítést is, részt vettünk azbesztmentesítés tervezésében, tetőszerkezet, fedélszék felújítás, -megerősítés munkákban. Az építész tervező irányítása alatt dolgozó összeszokott, tapasztalt csapat eddig minden tervezési munkát nagy hatékonysággal, alaposan, a Megbízó megelégedésével készített el.

Az építészeti tervezés és a társtervezői munka végén mindig nagy hangsúlyt kap az árazatlan és árazott költségvetés kiírás, aminek segítségével a közintézmény közbeszerzési eljárás során tudja kiválasztani a kivitelezőt. Olyan tervezési feladatunk is volt, ahol előre rögzített kivitelezési költségkerettel kellett dolgoznunk, nem csoda, hiszen a beruházás az adott év legnagyobb önkormányzati költségvetési tétele volt! Büszkén mondhatjuk el, hogy az évek során mindig jól meg tudtuk közelíteni a tervezett beruházási költségekkel az elnyert pályázatok árajánlatait. Sokéves munkánk során mindig nagy megelégedettséggel fogadták tervezői munkánkat, amely során mindig igyekeztünk többet adni az elvártnál.

Legutóbb elnyert tervezési munkánk, a Maglódra felépülő, nyolccsoportossá bővíthető óvoda közbeszerzési eljárása a napokban indul meg, remélhetőleg a közeljövőben már fényképekkel is be tudjuk mutatni az eredményét.